Ajankohtaista

Sisustus ja Lahja AURORA
Sisustus ja Lahja AURORA
Aurora mukautuu ajan henkeen ja luopuu myymälästä

Sisustus- ja Lahja AURORA luopuu kivijalkamyymälästä Kauppakadulla maaliskuun loppuun mennessä ja alkaa keskittyä kainuulaisen työn jälleen myyntiin ympäri Kainuuta. Jatkossa tuotteiden myynti tapahtuu pop-up myymälöiden, verkkokaupan ja myyntipisteiden kautta. Muutoksen syynä on yrittäjä Satu Puoskarin mukaan asiakkaiden kasvava tietoisuus kulutuspäätöksistä ja ostotapojen muuttuminen.

Kainuulainen työ ja uniikkius kiinnostavat
Kainuulaisille tuotteille on ollut jatkuva ja kasvava kysyntä Aurorassa. Puoskarin mukaan kysyntä johtuu kahdesta asiasta, paikallisuus tarkoittaa usein ekologisuutta ja toisaalta kotimaista työtä myös arvostetaan. “Ihmiset eivät halua enää kaukaa kuljetettuja massatuotteita, vaan mahdollisimman lähellä ja eettisesti valmistettuja tuotteita.” sanoo Puoskari. Lisäksi kiinnostuksen kohteena ovat ainutlaatuiset tuotteet, esimerkiksi taideteokset tai käsityöt. Nämä muutokset Aurora toivottaa tervetulleeksi ja se alkaa keskittyä tuotemyynnissään nimenomaan kainuulaisen työn jälleen myyntiin, ja lisää valikoimaansa enemmän uniikkeja tuotteita. Aurora alkaa tuoda kainuulaisia tuotteita ihmisten nähtäville uuden myöhemmin julkaistavan konseptin myötä.

Ketterämpää kaupankäyntiä
Ihmisten ostotapojen muuttuminen on aiheuttanut sen, ettei kivijalkamyymälän ovi yksinkertaisesti heilahda enää tarpeeksi usein. Tuotteiden pitää tulla helposti vastaan tai ne pitää saada esimerkiksi verkkokaupasta. Myymälästä luopuminen ei ollut helppo päätös, mutta päätöksen myötä voidaan toimia ketterämmin ja resurssien käyttö on järkevämpää. Jatkossa Aurora menee ihmisten luokse pop-up myymälöillä ja panostaa verkkokauppaan. “Ihmiset eivät enää pyöri kaupungilla kuten ennen. Siksi meidän täytyy mennä sinne, missä he pyörivät. Kauppakeskuksiin, myyntitoreille ja nettiin.” sanoo Puoskari.

Avainasemassa monipuolinen osaamisen hyödyntäminen
Kivijalkamyymälän lopettaminen luo yksityisyrittäjälle tarpeen täyttää suuri aukko liiketoiminnassa, jos yrittäjyyttä haluaa jatkaa kokopäiväisesti. Auroralle jatkamisen ja muutoksen mahdollistaa osaltaan se, että yrityksen toimintaa on monipuolistettu pikkuhiljaa oman osaamisen mukaisesti. Tarjonnassa on jo aiemmin ollut erilaisia kursseja esimerkiksi Vintage Paint- ja öljyvärimaalauksesta ja Tarot- sekä Auratulkinnoista. Lisäksi on tullut kysyntää tilausmaalauksille. “Näin pienistä puroista on alkanut syntyä iso joki ja myymälän lopettamisesta tuli realistinen vaihtoehto” sanoo Puoskari.

Lisätietoja ja yhteystiedot
Satu Puoskari
0407194688
info@sisustusaurora.fi
Kauppakatu 22 B Kajaani

Kirjoittaja: Markus Puoskari
Sisustus ja Lahja AURORA
Sisustus ja Lahja AURORA
Vielä muutama viikko aikaa osallistua opiskelijamme tekemään asiakastutkimukseen 😊 Samalla voit osallistua myös arvontaan, jossa jaossa yllätyspalkinto voittajalle. Mukavaa uutta viikkoa kaikille! ☺️ #kajaani #sisustusjalahjaaurora #visitkajaani #asiakastutkimus
Sisustus ja Lahja AURORA
Sisustus ja Lahja AURORA
Glitteriä glitteriä kellon pintaan täytyy saada✨✨✨✨
#sisustusaurora
#laatupuumustonen
Sisustus ja Lahja AURORA
Sisustus ja Lahja AURORA
Sisustus ja Lahja AURORA
Tänään kolme uutta Aurora kellomallia siirtyi näyteikkunan puolelle, jossa onkin tällä kertaa Kainuu-teema.
Käsintehdyn puisen seinäkellon hinta on 89e.
🌿Kannata Kainuuta! 🌿
#sisustusaurora
#laatupuumustonen
#aurora
#kajaani
#kainuu
#puu
Sisustus ja Lahja AURORA
Sisustus ja Lahja AURORA
Lakridsia on taas täällä!! ❤️🖤💜
Strawberry & Cream
Blackberry & Dark
#sisustusaurora
#lakridsbyjohanbülow
#lakrids
#kajaani
#kainuu